qui som

qui-somEls impulsors i coordinadors de la segona època de Paper de vidre som la Tina Vallès i el Guillem Miralles, tot i que també és just que diguem que al voltant, al darrere o fins i tot al davant nostre hi ha gent que ens anima, que ens dóna un cop de mà, que acompanya, suggereix, apunta, ajuda i critica.

La Tina escriu, tradueix, corregeix i edita, i es mou pel món editorial i literari català des de fa uns quants anys. El Guillem llegeix, coordina, escriu i revisa, de vegades per afició, i professionalment en un altre àmbit que no és precisament el literari. I des del 2006 i fins a inicis del 2014 hem coordinat i editat plegats el Paper de vidre de la primera època, una revista digital que va arribar als 63 números i als dotze anys de vida.

Aquesta és la nostra última pensada: un portal dedicat en exclusiva al conte, a autors consagrats i nous, d’aquí i de fora, a contes d’ara i de sempre, inèdits i recuperats de l’oblit. Apostem per la creació, per la ficció, pel gènere breu, per obrir-vos tot de finestres narratives, una cada setmana, i donar al conte l’espai que es mereix a la xarxa, sense res que el destorbi o el relegui a un segon terme.